Duizendguldenkruid 51
3824 NM Amersfoort
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Corona maatregelen

Hulp bij jouw evenement

Heeft jouw evenement, verjaardag, bijeenkomst, kortom groot of klein, net dat zetje nodig om 'nog leuker en beter' te worden? Je kunt kiezen en combineren uit diverse opties. Je krijgt de inloggegevens en websites. Zodat je altijd zelf verder kunt met dat waar je voor betaald hebt. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met 'laagdrempelig en zelfdoen' mogelijkheden. Marjolijn kan je alles uit handen nemen, maar ook een opzet maken waar je zelf mee verder kunt.

Lees meer

SpeelDagHB

De SpeelDagHB wordt georganiseerd op meerdere locaties in het land. Centraal staan zelf doen, experimenteren, informatie, inspiratie, motivatie, creativiteit en elkaar ontmoeten. Weet je dat je makkelijk een hele school kunt vullen met hoogbegaafde kinderen? Je bent niet alleen, er zijn nog veel meer kinderen zoals jij!

Ga naar SpeelDagHB.

SpeelDagHB Specials

De Specials hebben steeds een eigen onderwerp, eigen tijden en een eigen locatie. De programma's zijn afwisselend, geschikt voor verschillende leeftijden en vinden plaats verspreid over het land. Samen met ontwikkelingsgelijken beleven we een leuke dag. We zijn lekker bezig, ontdekken en leren van alles en ontmoeten elkaar.

Ga naar SpeelDagHB.

TienerDagHB

De bezoekers van de SpeelDagHB groeien op en krijgen andere interesses. Natuurlijk blijft de behoefte aan contact met gelijken bestaan. Dus, groeien wij met ze mee. We hebben een nieuw concept ontwikkeld, speciaal voor hoogbegaafde tieners. Centraal staan elkaar ontmoeten, samen ontspannen en leuke dingen doen (chillen dus) en er zijn workshops.

Ga naar TienerDagHB.

WOWcoaching & opstellingen
Duizendguldenkruid 51, 3824 NM AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007