Duizendguldenkruid 51
3824 NM Amersfoort
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Corona maatregelen

Je zit niet lekker in je vel en je voelt je rot.

Ben je boos, verdrietig, alleen? Snappen ze je gewoon niet of luisteren ze niet naar je? Gaat het mis en weet je ook niet precies waarom? Is school stom? Wil je het zelf ook graag anders, maar weet je niet hoe? Getver, wat naar voor je!

Misschien vind je het fijn om Ervaringen HBkind te lezen? Dan zie je dat je niet de enige bent die met deze vragen rondloopt. Het is niet nodig om aan jezelf te twijfelen, al doe je dat waarschijnlijk wel...

Ik beloof je, ik help je.

Er zijn zoveel verschillende manieren waarop ik je kan helpen, dat wordt teveel om hier te vertellen. Wat ik je kan beloven is dat het beter met je gaat. Natuurlijk help ik je om erachter te komen wat voor jou de beste oplossing is. Onthoud in ieder geval dat je niet dom, gek of lastig bent. Er is iets dat opgelost moet worden. Dat gaan we doen.

Samen aan de slag.

Je ouders kunnen via de telefoon of mail laten weten dat je graag wilt komen. Ze zullen daarbij vast ook wel vertellen waarom. Maar, tijdens de afspraak met jou ben ik dat alweer 'vergeten'. Ik vind het belangrijk om van jou te horen wat er aan de hand is. Zodat we samen kunnen kijken wat er gebeurt en hoe we dat kunnen oplossen. Je vader of moeder mag er gewoon bij zijn als we samen praten. Dan kunnen ze je thuis goed helpen met wat we hebben ontdekt en afgesproken.

WOWcoaching & opstellingen
Duizendguldenkruid 51, 3824 NM AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007